Showing 1–12 of 139 results

GNOCCHI DE CARTOFI CU SOS QUATTRO FORMAGGI, NUCI ȘI SPANAC

42 lei

Ușor și delicat, fiecare gnocchi din farfurie e „răsfățat” în sosul generos și catifelat, din patru brânzeturi pregătit. Gustul e potențat aspru – de nuci, delicat – de spanacul verde, picant – de pulberea fină de piper. Buonissimo!

LASAGNA TRADITIONALA

59 lei

Gatim lasagna in stilul celor care au inventat-o, cu secole in urma! Foile de paste verzi, cu spanac, si carnea de vita tocată la mana, in stilul clasic pentru un ragu bolognez, sunt suprapuse intr-un Babel coplesitor al gusturilor indefinibile. Satios si rafinat.

LINGUINI CU FRUCTE DE MARE

74 lei

Aceste paste sunt preferatele marinarilor genovezi; întorși din larg, ei pun în padella două mâini de fructe de mare și linguini al dente, pentru o masă hrănitoare. Creveți, calamari, scoici, vongole, sos de roșii DOC și busuioc DOC, ai farfuria perfectă!

PACCHERI ALLA CARBONARA CU PANCETTA (GUANCIALE)

48 lei

Aceste paste plac atât de mult amatorilor de bucătărie italiană, incât, în Europa și dincolo de ea, paccheri alla carbonara se cer chiar mai mult decât în țara lor mamă. Noi le gătim după rețeta clasică – cu gălbenuș de ou bătut cu parmezan.

PENNE CU CREVEȚI ȘI PESTO DE FISTIC

58 lei

Celebrele paste genoveze cu un trecut cinematografic (dragi lui Fellini) se simt bine lângă creveții sud-asiatici cu carapace neagră, în libertate și roz-portocalie, în farfurie. Adaggio culinar, pesto de fisticul nu este doar un bemol.

RISOTTO CU FRUCTE DE MARE

61 lei

Un regal simplu, parfumat cu aromele marii, simplu dar totodata sofisticat. Un deliciu clasic, irezistibil.

RISOTTO CU PORCINI SI TRUFE

65 lei

Iata o mâncare de orez simplă dar cu un  rafinament aparte conferit de trufe, de porcini, de parmezan si de unt. Iar fontina, această brânză grasă din Alpi, dă gustul final care o să vă placă mult. Foarte mult.

RISOTTO TORINO-MILANO, CU PARMEZAN ȘI ȘOFRAN

58 lei

În nordul Italiei, risotto este mâncarea de succes a restaurantelor piemonteze. Cere și tu o porție de orez pe care l-am gătit cu unt, verdețuri și parmezan, dar mai ales cu deliciosul sos de carne. Galbenul crud de șofran îți va reda pofta de viață!

TAGLIATELLE BOLOGNESE

46 lei

Inventate în nordul Italiei, unde și azi magicienii bucătăriei le gătesc în mod tradițional, se pare că s-au aflat pe masă, în 1487, la nunta Lucreției Borgia cu Ducele de Ferrara. Ragu-ul e gătit tradițional, din carne coaptă, aromatizatâ, tocată manual.

TAGLIATELLE CU PORCINI ȘI TRUFE

57 lei

Inventate în zona Emilia Romagna, tagliatelele sunt paste care fericesc mâna bucătarului și ochiul clientului. Ușor de preparat în casă, te-atrag într-un “danț” al savorilor, datorită combinației ideale de trufe, porcini, parmezan și smântână.

TAGLIOLINI CU CREVEȚI ȘI DOVLECEI

48 lei

În combinație cu creveții și cu feliile de dovlecel, mustind de diferite arome, tagliolini sunt o mică operă de artă culinară. Mizăm pe un preparat surf&turf – mare și pământ – , un preparat light, cu aromă discretă de busuioc!