Showing 13–24 of 139 results

TAGLIOLINI CU PARMEZAN ȘI TRUFE

63 lei

Tagliolini cu parmezan și trufe este o mâncare născocită prin asocierea aromelor de ciuperci nobile de pământ cu parmezanul învechit 24 de luni și, mai ales, cu pastele subțiri și fragede ca firul de iarba abia incolțit. Parfum și gust din abundența. Să fie!

TAGLIOLINI CU ROSII PROASPETE SI BUSUIOC

40 lei

Nimic mai simplu de preparat, dar și de consumat! Pasta tagliolini făcută în casă, roșiile bine coapte revărsate într-o pastă generoasă deasupra, busuiocul parfumând cu toate aromele câmpului de vară porția ta de mâncare…

ANTRICOT ANGUS SUA LA GRĂTAR

176 lei

O friptură suculentă de antricot de Angus este, pentru mulți, răsfățul suprem! E ceva în rețeta asta care… stimulează centrii nervoși, provocând plăceri gustative unice. N-ai nevoie de multe adaosuri. Doar mix de salate și un prieten vechi: sosul tartar.

BROCCOLI

24 lei

Una dintre legumele de bază ale gastronomiei medievale, broccoli a devenit între timp un ingredient carismatic. Lângă creveții roșii de Sicilia ori alături de un file de somon, inflorescența verde îți dă senzația de perfecțiune.