Showing 25–36 of 139 results

CAPPUCINO

30 lei

Sublimare a inspirației călugărilor capucini, dulcele acesta îți aduce în cupă gust de înghețată și de cafea, laolaltă. Ambele sunt solide și reci, exact ce căutai, de fapt, ca să te simți revigorat, gata pentru un nou episod al zilei.

CARTOFI CU ROZMARIN

15 lei

Fierți și binecuvântați cu o fărâmă de unt, cartofii n-ar sta cu la fel de multă eleganță și vino-ncoace lângă pește sau carne dacă deasupră-le  n-ar ninge cu ace de rozmarin parfumat și promițător, ca o creangă din bradul de Crăciun…

CARTOFI PRAJITI

15 lei

Cu o istorie disputată de francezi și belgieni, cartofii prăjiți se bucură, azi, de un succes extraordinar. Într-un restaurant de clasă, rețeta lor te surprinde plăcut și-ți dă de înțeles că timpul descoperirilor nu s-a sfârșit.

CHATEAUBRIAND ARGENTINA

107 lei

Un preparat foarte simplu dar celebru. Numele său vine de la cel al scriitorului și diplomatului francez Francois de Chateaubriand. Bucătarul său obișnuia să taie fileuri de vită, pe care le gătea și le servea la masă cu un sos bearnez. Delectează-te!

CIOCCOLATO

30 lei

Înghețata de ciocolată italană pe care o vei servi are în compziție bacio – ciocolată din Perugia cu alune de pădure – și sorbet de ciocolată neagră. Deosebit de rafinată! Pădure, umbră, răcoare… Te simți, deja, mai bine, nu?

CLATITE CU NUTELLA, CIOCOLATA CALDA SI FRISCA

24 lei

Povestea continuă. De 50 de ani, supercremă piemonteză Nutella, în care dănțuiesc zahăr, ulei de palmier, alune de pădure, cacao și lapte, se bucură de cel mai strălucitor succes pe piața ingredientelor de patiserie. În clătite, Nutella aduce acel accent exotic de care ai nevoie pentru a porni într-un lung voiaj al simtârilor gustative. Și nu numai. Camarazi de drum pot fi, negreșit, ciocolata caldă și frișca proaspătă, ca un frison pe cărările junglei.