Showing 37–48 of 139 results

CLATITE FIOR DI LATTE

29 lei

Clătitele acestea au personalitate, pentru că în codul lor culinar umplutura este cea care face diferența. E rețeta noastră secretă,  într-o combinație îndelung studiată și testată pe milioane de papile gustative care au spus: Da!

COCOȘ DE MUNTE LA CUPTOR CU SPUMA DE USTUROI

75 lei

Carnea de cocoș de munte e o delicatesă atunci când e preparată așa. Fezandată, unsă cu ulei de măsline, ținută atât cît trebuie la cuptor și udată cu sosul în care, pe lângă unt, usturoi, lămâie și miere, simți intens rozmarinul.

CREVETI PICANTI CU MASLINE,ROSII SI USTUROI

98 lei

Parca intreaga masa devine mai eleganta iar clipele frumoase se inmultesc in viata ta, atunci cand ai dinainte un preparat provocator. Provocator si picant, dar nu atat de fierbinte incat papilele gustative sa nu simta rafinata asociere de gusturi.

DIFERITE AROME, LA ALEGERE. O CUPA

lei

O lungă listă de aşteptare ţi se propune atunci când pofta de îngheţată pare nehotărâtă să spună „da, pe aceasta o aleg!”. Unele arome îţi sunt cunoscute, altele vor să le cunoşti. Întâlnirea cu ele este, însă, la fel de emoţionanta ca primul sărut.

FICAT DE GÂSCĂ CU MERE ȘI PRUNE CARAMELIZATE

131 lei

Asocierea între ficatul onctuos de gâscă și prunele caramelizate e deja un clasic al unei culturi gurmand de unde ne place să ne revendicăm meniul rafinat. Preparatul cunoaște zeci de variații. Dar oare unde vei trăi tu primul fior?