Showing 49–60 of 139 results

FILE DE LUP DE MARE CU SOS DE LIME PE PAT DE RISOTTO PRIMAVERA

78 lei

Ți-ai dorit să ai în farfurie un lup de mare și acum iată-ți dorința împlinită! Fileul stă bine pe un pat de risotto primavera, fiert în supă de legume proaspete și ulei de măsline. Sosul de lime este acordul final pentru o masă de excepție!

FIOR DI LATTE

30 lei

E răcoarea de care ai nevoie într-o zi fierbinte; e adăpostul efemer în care te refugiezi pentru o nouă doză de energie. Alătură, în cupele sale evanescente, nuga italiană (torrone) din miere, alune și fistic, ca în Cremona, și ciocolata clasică cu lapte.

FRUTTA E CIOCCOLATO

30 lei

Soft și răcoritor, un sorbeto de zmeură provoacă mereu dulci reverii. Adaugă-i mango și ciocolată și vei avea rețeta fericirii. Papilele gustative transmit senzația creierului, iar creierul… acceptă această formulă simplă. Tu… bucură-te din plin!

FRUTTA SECCA

30 lei

Fructelor uscate se întâlnesc, la rece, într-un produs premium. Alunele de pădure din Piemonte, cele mai mari și mai bune din lume, se-alătură firesc fisticului de Bronte, recoltat o dată la doi ani din arborii cu rădăcini în lava Etnei. Rece! Fierbinte?

ILES FLOTTANTES (LAPTE DE PASĂRE)

29 lei

Poate când a inventat a sa „insulă cu elice” Jules Verne s-a inspirat din desertul copilăriei oricărui francez: „Iles Flottantes”… insule de albuș bătut în zahăr și fier în lapte aromat, plutind pe rafinata rafinata cremă de ou și frișcă.

INVOLTINI DE VINETE CU BRANZA FETA SI ROSII

42 lei

Dezinvolt preparat! Simplu si proaspat, ca ziua de vara sub cerurile sudice. Subtiri, feliile de melanzana infasoara deliciosul mix de branza si smantana, lasandu-se apoi imbratisate de sosul rosu si parfumat. Savuros inceput de calatorie culinara!

LEGUME LA GRATAR

20 lei

Legumeșe la grătar își păstrează aroma de bază înfășurată în nebănuite nuanțe gustative fumurii. Sunt acompaniamentul perfect la  o masă  cu carne. Sau le puteți mânca simplu, înfipte într-o țepușă și picurate cu unt.

MERINGA E GELATO

30 lei

O bezea mângâiată de aroma răcoritoare a îngheţatei de fructe şi acoperită cu frişcă. Iată o invenţie nevinovată de gelaterie care depăşeste simpla alăturare a ingredientelor de bază, sugerând o chimie a gusturilor mult mai subtilă.

MOELLEUX AU CHOCOLAT

29 lei

Dacă nu ar fi o regină a dulciurilor, am așeza-o pe tronul poeziei… Moelleux au chocolat e mai mult decât o prăjitură. Este o metaforă a omului: îmbrăcat în crusta  întâmplărilor zilnice, dar cu o inimă  pasională, fierbine, intens parfumată. Lichidă…

MUȘCHI DE VITĂ ROSSINI

171 lei

Rețeta are multe în comun cu “turnedoul Rossini”, atribuit compozitorului italian, care i-ar fi cerut bucătarului să se dea la o parte din fața mașinii de gătit, sa se vadă cum gătește. Prezența piureului cu trufe schimbă însă accentele rețetei!

NOCCIOLA

30 lei

Rețetă clasică italiană, pleacă de la o înghețată de vanilie în care găsim alune de pădure sfărâmate. Compoziția e savuroasă, iar succesul e garantat. Pentru a exacerba gustul divin, s-a adaugat catifelata ciocolată cu lapte.