Showing 61–72 of 139 results

OMLETA CU CIUPERCI DE PADURE SI TRUFE

34 lei

Regina omletelor stă la masă cu tine. Bijuteriile coroanei sale sunt ciupercile de pădure și trufe. Este una dintre cele mai misterioase compoziții gustative din întreaga gastronomie.

OMLETA CU LEGUME

30 lei

Legumele capătă, în componența pufoasă a omletei, un gust desăvârșit; pentru aceasta, nu e nevoie de 145.000 de ouă, ca-n omleta de Guiness Book, ci doar de clasica, dogmatica pereche de ouă și… de tigaia cu coadă lungă a maestrului bucătar.

OMLETA CU PANCETTA SI BRANZA FONTINA

30 lei

Dacă felia subțire de piept de porc tăiată cu „bistruriul” cât să i se vadă filigranul a fost trecută prin foc pentru a-și câștiga locul în compoziție, fontina stă natural pe covorul pufos. Pare că și muzica ar coborî din Alpi!

OUA BENEDICT CU PANCETTA

35 lei

De la banala felie de pâine prăjtă cu ou a bendectinilor, la meniul dublu, în strat generos de pancetta și sos olandez, specfic workerilor de pe coasta de Est, drumul invențiilor culinare nu pare prea lung. Savurează combinația perfectă de pâine-carne-ou!

OUA BENEDICT CU SOMON

40 lei

Englezii, mari amatori de sandwichuri, și francezii, mari consumatori de ouă, vor fi în extaz comandând acest „all in one” care lungește plăcut așteptarea, până la proxima masă principală a zilei.

PIURE

15 lei

Cartofi de cea mai bună calitate fierți, scurși și frământați cu lapte cald, sare, unt și nucșoară. Aceasta e rețeta de bază, populară, a piureului. După gust, poți cere și alt ingredient pe care să-l adaugi în acest melanj ce amintește de copilărie.

PIURE CU TRUFE

29 lei

Nimic nu se compară cu un mușchi de vită alături de piure de cartofi și trufe. Cred că rețeta asta ar mulțumi și un împărat. Fii și tu împărat, la masa la care poți cere rafinamentul absolut într-un… contorni pe gustul tău.

PORCINI

40 lei

Carnea lor este albă, tare, cu gust ușor de alune și carne, cu miros plăcut și textură fină și cremoasă. Se consumă  proaspeți, ușor prăjiți în unt, cu paste, în rizoto, în supe și în multe alte feluri de mâncare. În orice asociere, înnobilează!

PROFITEROL

32 lei

Italianul Popelini introduce profiterolul umplut cu jeleu de fructe în meniul Mariei de Medicis. Francezul Carême îi adaugă ciocolata caldă, iar Robert, „bucătarul regilor Franției”, înlocuiește jeleul cu înghețată. Așa se scrie istoria gustului perfect!

ȘNIȚEL CROCANT DE CURCAN

42 lei

E foarte bună carnea de pui, dar cea de curcan nu are egal în gastronomie! Așadar, reinterpretăm pentru tine o clasică rețetă cu origini austriece, ca să-l mulțumim și pe gurmandul din tine și pe acela interesat de o dietă sănătoasă.