Showing 73–84 of 139 results

SNITEL DE PORC IBERIC MILANESE CU CARTOFI WEDGES

87 lei

Un “clasic”, acest snitzel alla milanese, pregatit la noi din cotletul de Pata Negra (porcul iberic) o simfonie de gusturi, ar spune gurmanzii, laudand fragezimea carnii, sub crusta. “Isonul” i-l tin, crocanti si moi, deopotriva, cartofii wedges.

SOMON CU PORTOCALE, CONIAC, PIURE DE BROCCOLI ȘI ROZMARIN

76 lei

Aromele marine se lasă pătrunse de zeama dulce-acrișoară peste care o undă vibrantă de coniac vine să împace contrariile gustative într-o piruetă a simșurlor… Un piure de broccoli și rozmarin temperează această erezie gurmetă.

SPANAC LA TIGAIE CU UNT ȘI PARMEZAN

26 lei

Fiert natur sau tras la tigaie, spanacul e leguma care se potrivește cu mult mai multe feluri de bază decât ne-am închipui. Iată-l în această asociere savuroasă, cu un și parmezan, căpătând noi consistențe cremoase și gustul desăvârșirii!

SPARANGHEL

26 lei

Lui Ludovic al XIV-lea i-a plăcut atât de mult sparanghelul,  încât a cerut să fie făcute sere care să-i asigure sparanghel tot timpul anului. În restaurant, el acompaniază fericit un fel de mâncare cu carne sau cu pește.

TIRAMISU

32 lei

Consistent și cremos, însiropat cu cafea și pudrat cu cacao, e… sublim! Legendele preparării pentru prima dată a acestui desert sunt numeroase, în Italia, dar tu fii gata să-i adaugi propria ta legendă, la gustului care nu se uită niciodată.

TON LA GRILL CU SOS DE ROSII, CAPERE SI CEAPA

79 lei

Cand tonul rosi trece in cavalcada in largul ei, Sicilia rescrie istoria gurmanda: fenicienii l-au prins in navod, grecii l-au aruncat pe gratar, maurii l-au scaldat in sosuri dulce-acrisoare. Noi l-am imbracat in sos rosu, cu muguri de caperere. Delicios.