1. INTRODUCERE

Website-ul Fior di latte este proprietatea Societatii ANGELATO SRL, cu sediul in Bucuresti, sectorul 1, Bd. Primaverii nr 19-21, parter, cu numar de ordine la Registrul Comertului Bucuresti J40/8707/2014, CUI 33413992.

Prin utilizarea website-ului, in calitate de potentiali vizitatori si clienti, consimtiti sa respectati termenii si conditiile de utilizare a website-ului Restaurantului Fior di latte. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-ul.

 1. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

Nu este permisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe website-ul Fior di latte, de catre orice persoana, fara acordul nostru scris, nici exploatarea in orice fel a website-ului in scopuri comerciale sau contrare intereselor Restaurantului. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 1. RESPONSABILITATE

Angelato SRL face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Fior di latte va prezenta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

 • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul Fior di latte si produsele care vor fi livrate.
 • Disponibilitatea website-ului Fior di latte sau operarea acestuia fara erori sau intreruperi;
 • Compatibilitatea website-ului fiordilatte.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea website-ului se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand acest website, sunteti de acord ca ANGELATO SRL nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

 1. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND RESTAURANTULUI FIOR DI LATTE. Comenzile din sectiunea Delivery.

Restaurantul Fior di latte pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-ului.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate, responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date revenind cumparatorului.

Restaurantul Fior di latte raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furnizate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Restaurantului Fior di latte sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

Restaurantul Fior di latte poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online; invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Restaurantul Fior di latte/sau incorecte;

Pentru motive justificate Restaurantul Fior di latte isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia Restaurantul Fior di latte.

 1. Livrare si plata

Restaurantul Fior di latte asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre Restaurantul Fior di latte.

Restaurantul Fior di latte nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

 1. Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

Restaurantul Fior di latte poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Restaurantul Fior di latte isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Restaurantul Fior di latte, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

Restaurantul Fior di latte raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 1. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa Restaurantului Fior di latte isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul web-siteurilor, al aplicatiei OUT4FOOD, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Restaurantul Fior di latte rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

 1. PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul website-ului Fior di latte – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Restaurantului Fior di latte si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

 1. MODIFICARI

Restaurantul Fior di latte isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea  website-ului sau al oricarui continut publicat pe website in orice moment, fara o notificare prealabila.

 1. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre Restaurantul Fior di latte si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 1. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.